Zorg ID – De zorgmakelaar

Neem contact op met zorgmakelaar voor zorgprofessionals en instellingen

Contact

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen! Heb je nog vragen, of wil jij je aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar op

Aanmeldformulier


Voeg je header hier toe

Zorginstellingen

Wat kan Zorg-ID voor ons betekenen?

Via ons online platform kan je ieder moment van de dag verbinding leggen met beschikbare zorgprofessionals. Onze pool bestaat uit zorgprofessionals op alle functieniveaus.
Wij zijn zeven dagen per week tussen 08.00 en 22.00 bereikbaar.

Hoe kan ik diensten/opdrachten uitzetten:

Via ons online platform kunt u zelf opdrachten uitzetten onder de zorgprofessionals die bij Zorg-ID ingeschreven zijn. Hierin kunnen filters ingesteld worden op hetgeen nodig is op locatie zoals: functie, aanvullende certificaten en afstand tot locatie.

Alleen professionals die voldoen aan de eisen krijgen een uitnodiging om te reageren op de uitnodiging.

Wanneer de professional de dienst accepteert, krijgt u het profiel van de professional te zien waarna u akkoord kan geven voor de inzet van de betreffende collega. Hiermee krijgt de zorginstelling zelf regie over welke professional de opdracht uitvoert.

Welke eisen worden gesteld aan zorgprofessionals?

Kwaliteit vinden wij enorm belangrijk. Kwaliteit bestaat voor ons uit twee delen:

 

1. Een uitgebreid intakeproces waarin alle professionals gescreend worden tijdens een persoonlijke kennismaking. Minimaal twee jaar werkervaring na behalen van het zorgdiploma.


2. Voor iedere locatie wordt een specifieke pool samengesteld op basis van kwalificaties en ervaring. Zo zorgen we ervoor dat steeds dezelfde professionals op locatie komen. Vaste gezichten op de groep geeft rust.

Voor zorgprofessionals

Hoe kan ik me aanmelden bij Zorg-ID?

Je kan je hier aanmelden bij Zorg-ID. Vul alle gegevens in en klik op verzenden. Zodra wij het ingevulde formulier ontvangen hebben, nemen we binnen 48 uur contact met je op. Om je aan te melden dien je in bezit te zijn van relevante diploma’s en minimaal twee jaar werkervaring.

Kan ik bij Zorg-ID terecht voor scholing?

Wij hebben samenwerkingen met gecertificeerde aanbieders van scholingen. Samen zorgen we ervoor dat jij in bezit bent van alle benodigde scholingen/cursussen.

Wat kost het om bij Zorg-ID ingeschreven te zijn?

Bij Zorg-ID betaal je geen fee!
Enkel voor het gebruik van ons online platform betaal je maandelijks € 17,50 exclusief BTW. Dit bedrag wordt alleen gefactureerd als je in de voorgaande maand gewerkt hebt via Zorg-ID. Is dit niet het geval? Dan wordt er niets in rekening gebracht voor gebruik van ons platform.